úterý 4. října 2016

ROZHOVORY (nejen) O KOUPALIŠTI - Jan Černý

Dnes ptáme: p. Jana Černého, jednatele společnosti  ACÚ v Úvalech

Firma se zabývá kompletním servisem kolem obutí aut osobních i užitkových, včetně TIR. Nedávno rekonstruovali svoji provozovnu a jejich oranžová budova je dobrý orientační bod na křižovatce na Kolín – Dobročovice – střed Úval. V svém areálu umístili i samoobslužnou myčku pro auta,  čerpací stanici LPG a prodejnu PB.



Dobrý den pane Černý. Rád bych Vám položil několik otázek týkajících se především koupaliště a plavání a vůbec vztahu k vodě.

Končí pomalu léto, nastává sezóna přezouvání aut na zimní obutí. Zajímalo by mě, zda si k Vám někdo přišel pro duši z auta, pro své vodní hrátky?
Ano a mnohokrát. Zájem je nejvíce o traktorové duše a to celoročně.

A co Vy ? Jaký máte vztah k vodě a plavání?
Velmi kladný! Miluji vodu a hlavně potápění.

Jste Úvalák od narození. Jakou máte nejstarší vzpomínku spojenou s úvalským koupalištěm?
Vybavuji si výlet se základní školou, vykoupali jsme se a strávili jsme na koupališti príma den.

Kdo Vás na koupaliště přivedl?
Rodiče.

Vzpomenete si, co Vás na koupališti nejvíce lákalo? 
Parta kamarádů, s kterými jsme se scházeli na koupališti celé léto a okukovali jsme (nejenom) úvalská děvčata. No, jako správní puberťáci.

Máte snad s úvalským koupalištěm spojený nějaký „velký“ zážitek nebo historku?
Ne ….., nevzpomínám si. (pro jistotu? Pozn. PK)

Má podle Vás koupaliště v době vlastních bazénů na zahradách vůbec nějaký smysl? Proč?
Pro mne je koupaliště místem, kde se schází lidi, stejně jako kino nebo vánoční strom na náměstí.

A ještě na závěr bych se chtěl zeptat na co se v nejbližší době  chystáte a jaké máte plány ve firmě.
Psychicky se připravujeme ne zimní sezónu v pneuservisu. A v nejbližší době nás čeká výstavba nové prodejny u čerpací stanice LPG.

Děkuji za Vaše odpovědi a názory a přeji Vám vše dobré za občanskou aktivitu ZACHRAŇME KOUPALIŠTĚ.

Peter Kytlica
20. 9. 2016

1 komentář:

  1. Po sedmi letech ve vztahu k Wilsonovi se se mnou rozloučil, udělal jsem vše, co mu bylo možné, abych ho vrátil, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak moc kvůli lásce, kterou pro něj mám, prosila jsem ho se vším , Dělal jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému problému někoho online a navrhla, že bych měl kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoct, abych odnesl kouzlo, abych ho vzal zpátky, ale já jsem ten typ, který nevěří v kouzlo, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, Měl jsem na mysli kouzelník, který se jmenoval Dr. Zuma zuk a já mu poslal e-mail a on mi řekl, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj býval před třemi dny vrátil ke mně, Druhý den to bylo kolem 16:00. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na volání a všechno, co řekl, bylo, že byl tak líto, že se všechno stalo, že se chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, tak jsme začali znovu žít šťastně. Od té doby jsem sliboval, že někdo, koho vím, že má vztah problém, bych pomáhal takové osobě tím, že se na něj nebo ona k jedinému skutečnému a mocnému kouzelníkovi, který mi pomohl s mým vlastním problémem a kdo je jiný než všechny falešné ty venku. Někdo může potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: spiritualherbalisthealing@gmail.com nebo mu zavolat +2348164728160, můžete mu poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo cokoli jiného. KONTAKTUJTE NYNÍ PRO ŘEŠENÍ K VÁŠEM PROBLÉMŮM

    OdpovědětVymazat