úterý 27. dubna 2021

ANKETA „Sportoviště u koupaliště“

ANKETA UKONČENA

Město Úvaly chystá rekonstrukci sportoviště u koupaliště. Sportoviště bude součástí areálu koupaliště a bude provozováno stejným provozovatelem.

Letos má být hotová projektová dokumentace ke stavebnímu povolení a ideálně v příštím roce by mohlo být sportoviště hotové. Domníváme se, že plánované sportoviště by mělo sloužit veřejnosti i mimo sezónu koupaliště, tedy nejen během otevření koupaliště v letní sezóně. Svoje názory a argumenty jsme přednesli na schůzce s místostarostou p. Polákem a provozovatelem koupaliště p. Slavíkem. Zdá se, že řešení je možné.

Užitečné by bylo podle nás znát názory veřejnosti na sportoviště a jeho využití. Proto jsme se rozhodli alespoň touto cestou zeptat se na Váš názor. Mohli byste, prosím, odpovědět na následující otázky?

1. Uvítáte nové sportoviště u koupaliště? ANO/NE

2. Budete mít zájem sportoviště u koupaliště využívat? ANO/NE

3. Budete mít zájem sportoviště u koupaliště i mimo dny a měsíce, kdy bude koupaliště otevřeno? ANO/NE

4. Jaké sporty/aktivity by sportoviště mělo umožňovat?

5. Souhlasíte s tím, že písek bude pokrývat celou plochu areálu sportoviště (hrací i pochozí plochy) s výjimkou jedné hrací plochy (multifunkčního hřiště) s umělým povrchem? ANO/NE

6. Bydlíte v některé z těchto ulic nebo čtvrtí: oblast mezi ulicemi Pod Tratí, Mánesova, Smetanova, Na Ztraceném korci a Horova, V Setých, U Hodova, Zálesí a U Horoušánek. ANO/NE


Děkujeme za Vaše názory – vyjádřené buď přímo na stránkách fb anebo mailem na adrese zachranme@uvalskekoupaliste.cz.

Výsledek Ankety bychom rádi předali místostarostovi Úval panu Polákovi i provozovateli areálu koupaliště panu Slavíkovi.

Spolek Zachraňme koupaliště, z.s.





2 komentáře:

  1. My bydlíme na Hodově není zde žádné hřiště pro děti.Takze pokud by bylo součástí i hřiště pro děti a bylo volně přístupné i bez koupaliště tak by to byl dobrý nápad.Pro rodiče i nějaký ten prvek na cvičení.

    OdpovědětVymazat
  2. Super nápad! Hřiště v této části Uval není a tohle by bylo skvělé. Fajn by bylo např dokola pevná plocha na bruslení nebo koloběžky....určitě houpačky, klouzacky a prolézačky pro malé děti. A fitness prvky pro větší děti je top nápad.

    OdpovědětVymazat