úterý 2. května 2017

CESTA MÁJOVÉHO PŘEKVAPENÍ

CESTA MÁJOVÉHO PŘEKVAPENÍ


Rádi bychom Vás pozvali na májovou rodinnou akci v přírodě, a to v sobotu 13. května u úvalského koupaliště. Přijďte se pobavit i dozvědět spoustu zajímavostí. 

Cesta začíná před vchodem do koupaliště mezi 14. a 15. hodinou (přístup od Mánesovy ulice). Zde dostanete informace  a vše potřebné a můžete se vydat za májovým překvapením.
Cesta vede po lesní stezce kolem areálu koupaliště. Stezku se nám podařilo vyčistit a zprůchodnit v rámci akce „Ukliďme Česko“.
Dále pokračuje kolem čističky, po lávce přes Výmolu a do kopečka lesní stezkou s výhledem na koupaliště a Úvaly, přes les až k úvalským Stonehenge.
K májovému překvapení se dostanete přes různá stanoviště, kde se mohou děti i dospělí dozvědět zábavnou formou zajímavosti o vodě i o tom, co kolem nás roste, kvete a běhá v lese. A na konci  cesty Vás čeká malá odměna a zdobení májového stromu pentlemi, které dostanete na stanovištích za správné odpovědi.
Věříme, že Vás akce potěší a využijete možnosti projít se kolem koupaliště a poznat i tuto, pro někoho nepříliš frekventovanou část Úval.
S sebou si vezměte dobrou náladu a pohodlné boty.
Přejme si, aby se nám vydařilo počasí. Za deště se akce nebude konat.

Informaci o konání akce je možno získat na mailové adrese:zachranme@uvalskekoupaliste.cz

Těšíme se na Vás!

za občanskou aktivitu
Zachraňme koupaliště

Zdenka Havránková, Jana Kytlicová, Hanka Šťastná, Jindra Dvořáčková, Petr Vosecký a mnoho dalších

P.S.
Ochráncům stromů slibujeme, že žádný strom trápit nebudeme a po skončení akce ho pentliček zbavíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat