neděle 7. dubna 2019

Zachraňme koupaliště uklízelo i letos.

Zúčastnili jsme se tradičně jarni akce Ukliďme svět, ukliďme Česko. Někteří z nás uklízeli okolí lávky přes Výmolu u ČOV, další stezku kolem koupaliště až k parkovišti a všichni lesní pěšiny od lávky na Stonehenge. Odpadků nebylo mnoho. Nahoře jsme se sešli. Tam jsme potkali úžasnou „konkurenci“, která okolí Kamenů perfektně uklidila. Jen u chatky u Stonehenge je to ostuda. Válí se tu odpadky a je nepořádek beze změny oproti loňsku, kdy jsme to nahlásili na městský úřad.

Akci jsme tradičně zakončili opékáním buřtů u lávky přes Výmolu. Bylo skvělé počasí, skvělá nálada a skvělé kulinářské pevné i tekuté požitky.

Moc nás potěšilo, že odpadků bylo méně než v minulých letech. Pytle s nasbíranými odpadky jsme přidali k nasbíranému odpadu v horní části ulice Čermákova.

Děkujeme všem, kteří uklízeli, i těm, kteří pomáhali a ani nepočkali na opékání. Děkujeme všem, kteří jsou k přírodě laskaví a šetří naše životní prostředí. Možná se někdy dočkáme doby, kdy se budeme scházet jen na vycházky a na buřtíky.






Občanská aktivita
Zachraňme koupaliště


Žádné komentáře:

Okomentovat